Egerfood Regionális Egyetemi Tudásközpont

2014. NOVEMBER 10.

Az esemény címe: Egerfood Regionális Egyetemi Tudásközpont Workshop - Áttekintés a Tudásközpont kutatási eredményeinek nemzetközi konferenciákon történt megjelenítéséről

 

 

Az esemény műfaja: tudományos workshop
Tudományterület: agrártudományok
Kezdés: 2014.nov.10. 13:00
Befejezés: 2014.nov.10. 17:00
Szervező egységek: Eszterházy Károly Főiskola Egerfood Regionális Egyetemi Tudásközpont
Helyszínek: Eszterházy Károly Főiskola „G" épület, 3300 Eger, Leányka u. 6.
Régió: Észak-Magyarország
Kapcsolattartó: Kalmár Tiborné, intézeti felelős, egerfood@ektf.hu, +36 36 523 456
Az esemény honlapja: ret.uni-eger.hu

 

Szinopszis:
Egerfood Regionális Egyetemi Tudásközpont Workshop
Áttekintés a Tudásközpont kutatási eredményeinek nemzetközi konferenciákon történt megjelenítéséről
2014. november 10.

Az EGERFOOD Regionális Tudásközpont A Tudásközpont kutatásainak és eredményeinek, 2014. évi nemzetközi konferenciákon bemutatott előadásaiból válogatott tudományos programmal köszönti a Magyar Tudomány Ünnepét.


Pál Károly - High Resolution Melting és egyéb PCR- alapú módszerek Lactobacillus izolátumok elkülönítésére
Juhász Ákos - In vitro vastagbél modell baktériumszám változásának nyomon követése real time PCR technikával
Hegyi-Kaló Júlia - Az Egri Borvidékről származó Botrytis cinerea izolátumok morfológiai Jellemzése
Hudák Orsolya - Borok glicerin tartalmának meghatározása gázkromatográfiás- és enzim alapú bioszenzoros módszerrel
Forgó Péter - Természetes diterpén származékok szerkezetvizsgálata modern NMR spektroszkópiai módszerekkel
Csiffáry Gábor - Szitanyomott szénelektródok alkalmazása aszkorbinsav bioszenzor fejlesztéshez
Korózs Marietta - Különféle prebiotikumok hőstabilitásának vizsgálata
Csikós Anett – A szőlő lisztharmatot okozó Erisyphe necator változékonysága mikroszatellit markerek alapján
Molnár Szabolcs - Hazai propolisz minták összehasonlító vizsgálata
Haraszti Júlia - A fontosabb fitoszterinek lehetséges kivonási eljárásainak és stabilitásának összehasonlító tanulmánya
Szalontai Helga - Jelölésmentes immunszenzor fejlesztése aflatoxin M1 kimutatására


< Vissza